punt.gif (807 bytes)
 
Galerie Tuur

punt.gif (807 bytes)

 
Galerie Tuur is de fysieke tegenhanger van Galerie Q.

Bij Galerie Tuur zijn permanent werken geŽxposeerd van Yvonne Rooding en eigenaar Arjen Markenstein. De galerie is te bezichtigen op afspraak en 's zaterdags  tussen 14.00 uur en 17.00 uur.

 
 
Achter de galerie bevindt zich het atelier van Arjen Markenstein. De combinatie van atelier en galerie is ook de reden van bezichtiging op afspraak, daar hij anders niet meer aan werken toekomt.

Galerie Tuur
Straelseweg 77
5911 CM Venlo
Tel. 077-3513908
 
punt.gif (807 bytes)punt.gif (807 bytes)
 
 


 
 

Zo bereikt u Galerie Tuur:

Vanaf het station Venlo:

Bij het verlaten van het NS-station loopt u naar links en steekt u over naar het vvv kantoor (Koninginneplein). Als u hiervoor staat neemt u de weg rechts ervan. Deze volgt u langs het postkantoor af (Keulsepoort) en volgt de weg (Parade). Net voor de kerk (die aan de linkerkant ligt) gaat u naar rechts (Grote Kerkstraat). Deze weg alsmaar volgen en dan komt u via de Martinusstraat op de Straelseweg. Galerie Tuur ligt dan aan de linkerkant (nr.77).

Met de auto:

Zorg dat u de snelweg A67 richting Venlo rijdt. Neem dan de afslag "Venlo-Noord" en "Velden" (afslag 40). Aan het einde van de afslag gaat u rechtsaf richting Venlo. Bij het derde stoplicht rechts en dan meteen links (Veldenseweg). Deze weg volgen en dan komt u via twee kleine rotondes (bij beide recht door) op de Straelseweg. Galerie Tuur ligt dan aan de rechterkant (nr. 77).

 
punt.gif (807 bytes)punt.gif (807 bytes)
 
 
 
Galerie Tuur

punt.gif (807 bytes)

 
Gallery Tuur shows arts of the artists of Gallery Q in the real world.

Works of Yvonne Rooding and of the owner Arjen Markenstein are permanently exhibited in Gallery Tuur. This Gallery can be visited on Saturdays between 14.00 and 17.00 hours or by appointment.

 
 
Behind the galley, Arjen Markenstein's studio is situated. The combination of studio and gallery is the reason for visits by appointment, otherwise he has no time left to work.

Galerie Tuur
Straelseweg 77
NL-5911 CM Venlo
The Netherlands
Tel. +31 (0)77-3513908

 
punt.gif (807 bytes)punt.gif (807 bytes)